Referenties

Referenties

Bellaart heeft voor ons een geheel nieuwe woning gebouwd. Bellaart staat voor hoge technische kwaliteit, maar zorgt ook dat alles goed oogt! Zowel de mensen van Bellaart als van de onderaannemers zijn stuk voor stuk vakmensen en prettig in de omgang. Fijn om met alleen “locals” te werken. Dan komen ze voor een klein dingetje ook snel langs.

Sandra Molenaar, Haarlem

Zeer professionele partij die meermaals goed werk bij mij hebben afgeleverd. Ze hebben bij mij zowel het pannendak gerenoveerd als ook de bestaande lichtstraat van de uitbouw vervangen door een nieuw exemplaar. Keer op keer tevreden met het eindresultaat.

Arjan Mooijekind

Renovatie pastorie Kolenkit Amsterdam
Wat ons bestuur de doorslag heeft gegeven bij de intake van de heer Sebastiaan Borgerding, is de nauwe betrokkenheid, ,kennis van zaken en het oplossingsgericht denken. Vervolgens waren er korte communicatielijnen en konden wij terecht met vragen en werden deze ook echt snel beantwoord. Dit heeft geleid tot een prettige werksfeer en wil hierbij Bellaart Bouw zeker aanbevelen. Een vervolgtraject met Bellaart Bouw sluiten wij zeker niet uit!

Lorenzo Homoet, Amsterdam

Samenwerking en communicatie met Sebastiaan Borgerding en Leon Prast (+ team) was zeer professioneel en leidde na veelvuldig overleg en zoeken naar oplossingen altijd tot een gewenst eindresultaat. Ondanks de verrassende tussenkomst van de Corona uitbraak en alle onzekerheden vandien hebben we amper vertraging opgelopen. Na vastleggen van een bepaald, ruim budget werd dit niet meer overschreden.
Deze aannemer kent zijn vak en acht ik tevens als zeer betrouwbaar en transparant.

Anita H.

Met Bellaart een monumentaal pand in Haarlem verbouwd. Zeer tevreden, erg professioneel, meedenkend, mooi werk en een fantastisch team. Binnenkort beginnen we samen aan een nieuw project. Kan iedereen Bellaart Bouw aanraden!

Nin van Wechem

Het duurde even tussen opdracht en realisatie, maar het resultaat mag er zijn! Nette medewerkers er wordt netjes gewerkt.

Hylke Jan en Marleen Kingma en Van der Kaaij

Sebastiaan en Boy (samen met hun team) hebben ons een jaar lang geweldig geholpen bij de renovatie van ons jaren dertig huis. Nadat ons huis decennialang niet goed was onderhouden, heeft team Bellaart de schouders eronder gezet. Met hun plezierige communicatie en hun vakmanschap is het lange renovatieproject een positieve ervaring voor ons geweest. We hebben dankzij Bellaart een compleet nieuw huis, dat toch voelt als een oorspronkelijke jaren 30 woning. We verheugen ons erop om er nog decennia te blijven wonen.

Philip de Roos, Haarlem

"Het team van Bellaart werkt als een hechte ingespeelde groep, waarbij ieder een duidelijke bijdrage levert. Inhoudelijk sterke punten is de gedegen materiaalkennis, vakwerk in het zware constructie werk van de ruwbouw en in het precieze timmerwerk in de afbouw. Sloop van dak en andere dragende delen is precies en snel uitgevoerd. Bij verrassingen – onvermijdelijk bij een complex project – is steeds constructief naar oplossingen gezocht, welke ook werden gevonden."

Jeroen Brink, Heemstede

"Voor de uitbouw van onze tussenwoning op de Barendsestraat hebben we gebruik gemaakt van de expertise van Bellaart Bouw. We hebben alvorens een aannemer te kiezen, een oriënterend gesprek gehad met 3 potentiële aannemers. Sebastiaan Borgerding kreeg tijdens dit gesprek ons vertrouwen doordat hij direct passend en vrijblijvend advies uitbracht, nadat hij onze wensen helder had. 

Dit vertrouwen heeft hij, zowel in de voorbereidingen, tijdens de verbouwing, als in de nazorg absoluut waar weten te maken! Indien zich er onvoorziene zaken voordeden, communiceerde hij dit niet alleen direct, echter bood hij ook een passende oplossing of alternatief. Sebastiaan heeft de kracht om complexe zaken op een simpele, open en eerlijke manier uit te leggen. We zijn erg blij met het eindresultaat en zullen hem ook voor vervolgprojecten vragen."

Loes Heijmans, Haarlem

“ Zeer onder de indruk van de snelheid waarmee de werkzaamheden werden uitgevoerd en de klantgerichtheid van de werknemers. Het eindresultaat was prachtig en werd ook keurig en stofvrij opgeleverd. Bellaart levert absoluut vakwerk voor een betaalbare prijs.”

Chantal Keijzer: Digital & Legal Manager Benelux | Coty Prestige

Voor de verbouwing van het hoofdkantoor van cosmeticamerk Coty in Haarlem werd het werk gegund aan aannemingsbedrijf Bellaart. Dit soort projecten zijn altijd lastig omdat je te maken hebt met een in-bedrijf-zijnde situatie. Een opdrachtgever eist in dergelijke omstandigheden dat de kantoorruimten waarin wordt gewerkt op tijd worden opgeleverd, zodat de continuïteit van de bedrijfsvoering niet in gevaar komt. Dat legt druk op zowel de architect als de aannemer. Een aannemer kan op dat soort momenten echt het verschil maken. Aannemingsbedrijf Bellaart onderscheidde zich door steeds mee te denken tijdens het bouwproces, innovatief te zijn in moeilijke situaties en door borg te staan voor een strak afgewerkt eindresultaat. Het project werd opgeleverd binnen de planning, binnen budget en met een hoge kwaliteitsstandaard. Tamelijk uniek in deze tijd...

Mike Post: Architectenbureau Quality in Design

In samenwerking met Bellaart Bouw hebben wij ons oude winkelpand volledig verbouwd en teruggebracht in de originele architectuur. Aangezien wij een vlekkeloze verbouwing hebben meegemaakt willen wij onze complimenten geven aan dit bouwbedrijf. Dit begon allemaal met een onderzoek naar tekeningen van de originele staat van het pand eind 1800. Tekeningen werden gemaakt op basis van de oorspronkelijke architectuur. Daarnaast zijn de bovenste verdiepingen omgevormd tot woonhuis met een aparte opgang met eigen voordeur.  De constructie van het pand moest worden hersteld en vervolgens is een  volledige interne verbouwing (of eigenlijk nieuwbouw) verricht door de medewerkers van Bellaart Bouw. Niet alleen de kwaliteit van de bouw is bijzonder goed (we hebben reeds anderhalf jaar na verbouwing geen problemen ervaren), maar ook de oplevering was binnen budget en op afgesproken datum gereed. Tenslotte is Sebastiaan Borgerding (eigenaar Bellaart) een deskundig ingenieur die goed communiceert, een mening heeft en werkt volgens “een man een man een woord een woord”. Kortom wij bevelen dit bouwbedrijf graag aan. Ik nodig iedereen uit om eens langs of binnen te lopen bij Kruisstraat 49. Wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat. Een aanwinst voor Haarlem!

Leon van der Meer, Heemstede
Bellaart Bouw BV logo
Bellaart Bouw BV
Slogan tekst

Bellaart bouwt waar anderen ophouden

  • Hoge kwaliteit
  • Professionele samenwerking
  • Uitgebreide technische kennis
  • Uitdaging aangaan
  • Moderne werkwijze
  • Duurzaam bouwen
  • Gemotiveerde technisch onderlegde vaklieden
  • Maatoplossingen
Bellaart Bouw BV logo
Bellaart Bouw BV

Copyright © Bellaart Bouw BV 1923 - 2024 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring

Website door Designpro.nl