Werkzaamheden

Werkzaamheden Bellaart Bouw

AANNEMERSBEDRIJF

Heeft u bouw- of verbouwplannen, spoedeisende klussen of onderhoudswerkzaamheden:

Bellaart Bouw is een gerenommeerd aannemersbedrijf met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. Ook verzekeringskwesties handelen wij vakkundig voor u af. 

De pijlers van Bellaart Bouw zijn ONTZORGEN, FLEXIBILITEIT en KWALITEIT.

Er wordt met kennis van zaken gewerkt onder leiding van een afgestudeerd bouwkundig ingenieur in samenwerking met een vaste ploeg van vaklieden.

Bellaart Bouw levert een totaalpakket:

 • Intakegesprek
 • Professionele en leesbare offerte
 • Realistische planning
 • Tussentijdse bouwvergaderingen
 • Oplevering

Daarnaast kunnen we de ontwerpfase, het tekenwerk, de constructieberekening en eventuele vergunningsaanvragen voor u organiseren en uitvoeren.

PROJECTBEGELEIDING

Snel schakelen in meerdere talen en disciplines, met ontzorgen als focus!

Projectbegeleiding is naast het aannemen van bouwprojecten een van de pijlers van Bellaart. Sebastiaan Borgerding heeft nieuwbouw -en verbouwprojecten begeleid voor mensen die een betrouwbare intermediair met bouwkundige kennis zoeken, die hen kan vertegenwoordigen. Voorbeelden hiervan zijn mensen die zelf een bouwproject willen managen met veel onderaannemers, maar hier eigenlijk geen tijd voor hebben; mensen (expats) die met eigen, buitenlandse werknemers willen werken, terwijl zijzelf niet voortdurend aanwezigzijn; verhuurders die een bouwkundige stem willen wanneer een huurder (bv. winkel) zelf gaat verbouwen.

Voor bedrijven in de bouwsector en daarbuiten heeft Bellaart ook regelmatig projectbegeleiding uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn collega- aannemers of vastgoedbedrijven die tijdelijk iemand nodig hebben om een bouwproject te begeleiden; sloopbedrijven die bij sloopprojecten iemand nodig hebben om de bouwkundige aspecten te begeleiden.

BOUWADVIES

 Ingenieur Sebastiaan Borgerding kan u namens Bellaart Bouw adviseren op verschillende vlakken:

Kopersadvies
Bent u van plan een huis te kopen dan is er begeleiding bij de bezichtiging mogelijk gevolgd door een kopersadvies.


Bijstand in bouwkundige rechtzaken
In geval van rechtszaken vanwege wanprestaties tijdens u verbouwing of negatieve gevolgen na bouwactiviteiten bij buren ed., kunt u rekenen op vakkundig advies en zo nodig gedegen rapportage.


Advies bij VVE’s
Diverse VVE’s hebben beroep gedaan op de ervaring van Bellaart Bouw.
Wij geven onderhoudsadviezen en/of  verhelpen onderlinge (geluids)overlast.


Onderhoudsadvies
Uiteraard blijft het onderhoudsadvies niet beperkt tot VVE’s. Ook bedrijven en particulieren kunnen van deze adviezen gebruik maken.


Verzekeringskwesties
Particulieren en VVE’s zijn geholpen met de ervaring en bouwkundige kennis van Bellaart Bouw, bij het afhandelen van verzekeringskwesties op bouwkundig gebied. Waar een verzekeringsagent over het algemeen zal kiezen voor de goedkoopste oplossing, kan Bellaart Bouw tegengas geven en zorgen voor een kwalitatief goede oplossing, waarbij problemen in de toekomst worden voorkomen.


Vastgoed en projectontwikkeling
Heeft u plannen om te investeren in vastgoed of om zelf iets te ontwikkelen op dit gebied, ook dan staan kundige adviezen door Bellaart Bouw garant voor een weoverwogen start.


Doe-het-zelf advies
Een ongewone tak van de advieskant van Bellaart Bouw, blijkt er een te zijn waar veel vraag naar is. Het instrueren en ondersteunen bij doe-het-zelf werkzaamheden. Dit kan zijn, advies op het gebied van materiaalkeuze en de juiste toepassing hiervan en/of ondersteuning bieden in de velden die de doe-het-zelver niet beheerst naast eventueel het leveren van materialen.

Bellaart Bouw BV logo
Bellaart Bouw BV
Slogan tekst

Bellaart bouwt waar anderen ophouden

 • Hoge kwaliteit
 • Professionele samenwerking
 • Uitgebreide technische kennis
 • Uitdaging aangaan
 • Moderne werkwijze
 • Duurzaam bouwen
 • Gemotiveerde technisch onderlegde vaklieden
 • Maatoplossingen
Bellaart Bouw BV logo
Bellaart Bouw BV

Copyright © Bellaart Bouw BV 1923 - 2024 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring

Website door Designpro.nl