Over ons

Over ons

Bellaart Bouw, totaaloplossing voor bouwkundige projecten

Bellaart Bouw biedt een totaaloplossing voor bouwkundige projecten. Wij kunnen uw project verzorgen vanaf de eerste tekening tot aan de laatste details.

Werkwijze Bellaart Bouw

Wanneer het eerste contact is gelegd komt Sebastiaan of Boy bij u langs om uw wensen door te spreken. Wij hebben hierin veel aandacht voor onze opdrachtgevers en nemen, indien gewenst, een adviserende rol aan. U ontvangt aan de hand van deze bespreking een werkomschrijving en een calculatie. Hierna kunnen uiteraard eventuele wijzigingen besproken worden. Wanneer u besluit opdracht te geven, zullen wij de werkzaamheden inplannen op een voor u zo gunstig mogelijk tijdstip. Vanaf kantoor en op locatie begeleiden wij uw project en houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Tijdens het gehele bouwtraject zullen wij alles op alles zetten om aan uw wensen te voldoen en u zo goed mogelijk te begeleiden. Persoonlijk contact is hierbij voor ons zeer belangrijk. Na afloop van de werkzaamheden zullen wij het project professioneel opleveren.

SEBASTIAAN BORGERDING

Opgegroeid in een familie van bouwers, is de bouw mij met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan heb ik rondgelopen op bouwplaatsen en vanaf mijn 13e als bijbaantje meegewerkt met de werknemers. Ondanks oorspronkelijke andere plannen, heeft de bouw me niet losgelaten en heb ik de studie HBO bouwkunde afgerond om het familiebedrijf voort te zetten. Inmiddels werk ik meer dan 15 jaar voor mezelf en heb ik op alle vlakken ruime ervaring opgedaan. 

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met, reizen, motorrijden, kitesurfen, mountainbiken en andere sporten. De eigenschappen die je hiervoor nodig hebt en de kwaliteiten die je hiermee ontwikkeld, kan ik goed gebruiken in mijn bedrijf. Door mijn reizen over de wereld, kan ik mij makkelijk uitdrukken in verschillende talen en zijn communicatie en organisatie twee van mijn sterke punten. Het sporten en reizen heeft mij daarnaast doorzettingsvermogen, flexibiliteit en het zoeken en vinden van alternatieve oplossingen geleerd. 

BOY WARMER

Vanaf het moment dat ik kon lopen en praten vertelde ik iedereen di het wilde horen dat ik timmerman zou worden. Op mijn 15e ben ik dan ook begonnen als leerling timmerman. En toen ben ik na enkele bedrijven als stagiaire bij Bellaart Bouw terecht gekomen. Tijdens het werken als leerling bij Bellaart Bouw heb ik de opleiding MBO- bouwkunde afgerond. Ik ben daar in dienst gekomen als timmerman en heb me opgewerkt tot voorman en later tot meewerkend uitvoerder. Door de nauwe samenwerking en goede klik die ik met Sebastiaan had heeft hij mij in 2015 gevraagd m zijn compagnon te worden. Een spannende maar leuke fase volgde waar in wij elkaar goed aanvullen met theorie en praktijkervaring. In mijn werk ben ik iemand die de problemen niet uit de weg gaat. Hard werken is mij niet vreemd om resultaat te behalen of dit nu op de werkvloer of, op kantoor of binnen onze organisatie.

In mijn vrije tijd ben ik graag op het water te vinden om te varen, waterskiën, jetskiën, kanoën, suppen of om te vissen. Na het harde werken pakken Sebastiaan en ik graag de fiets om te gaan mountainbiken. Maar de meeste tijd (die zeer beperkt is) gaat naar mijn nieuwe aanwinst. Ik ben namelijk vader geworden van dochter Isa.

CASPER DE JONG

In de schoolvakanties en op zaterdagen was ik tijdens mijn middelbare school al te vinden bij een bouwmaterialenhandel, hier werkte ik in het magazijn waardoor ik in contact kwam met allerlei bouwmaterialen en passie kreeg voor de bouwkunde. Rond mijn 16e begon ik met de opleiding MBO bouwkunde waarbij ik in mijn stages kennis heb gemaakt met Bellaart Bouw. Op aanraden van het bedrijf ben ik vervolgens doorgegaan naar het HBO waarna ik  heb gewerkt bij verschillende grote aannemers en voor mijn eigen tekenbureau. Door het contact met Boy en Sebastiaan weer helemaal op mijn plek bij Bellaart Bouw, waar ik het team versterk in de aanloopfase naar de projecten en uitvoering van deze projecten. 

In mijn vrije tijd ben ik gek op motorrijden, mountainbiken en doe ik vrijwilligerswerk.

 

Bellaart Bouw BV logo
Bellaart Bouw BV
Slogan tekst

Bellaart bouwt waar anderen ophouden

  • Hoge kwaliteit
  • Professionele samenwerking
  • Uitgebreide technische kennis
  • Uitdaging aangaan
  • Moderne werkwijze
  • Duurzaam bouwen
  • Gemotiveerde technisch onderlegde vaklieden
  • Maatoplossingen
Bellaart Bouw BV logo
Bellaart Bouw BV

Copyright © Bellaart Bouw BV 1923 - 2024 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring

Website door Designpro.nl