Over ons

Over ons

Bellaart Bouw, totaaloplossing voor bouwkundige projecten

Bellaart Bouw biedt een totaaloplossing voor bouwkundige projecten. Wij kunnen uw project verzorgen vanaf de eerste tekening tot aan de laatste details.

Werkwijze Bellaart Bouw

Wanneer het eerste contact is gelegd komt S.R. Borgerding of B. Warmer bij u langs om uw wensen door te spreken. Wij hebben hierin veel aandacht voor onze opdrachtgevers en nemen, indien gewenst, een adviserende rol aan. U ontvangt aan de hand van deze bespreking een werkomschrijving en een calculatie. Hierna kunnen uiteraard eventuele wijzigingen besproken worden. Wanneer u besluit opdracht te geven, zullen wij de werkzaamheden inplannen op een voor u zo gunstig mogelijk tijdstip. Vanaf kantoor en op locatie begeleiden wij uw project en houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Tijdens het gehele bouwtraject zullen wij alles op alles zetten om aan uw wensen te voldoen en u zo goed mogelijk te begeleiden. Persoonlijk contact is hierbij voor ons zeer belangrijk. Na afloop van de werkzaamheden zullen wij het project professioneel opleveren.

ING S.R. BORGERDING

Opgegroeid in een familie van bouwers, is de bouw mij met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan heb ik rondgelopen op bouwplaatsen en vanaf mijn 13e als bijbaantje meegewerkt met de werknemers. Ondanks oorspronkelijke andere plannen, heeft de bouw me niet losgelaten en heb ik de studie HBO bouwkunde afgerond om het familiebedrijf voort te zetten. Inmiddels werk ik meer dan 10 jaar voor mezelf en heb ik op alle vlakken ruime ervaring opgedaan. 

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met, reizen, motorrijden, kitesurfen, mountainbiken en andere sporten. De eigenschappen die je hiervoor nodig hebt en de kwaliteiten die je hiermee ontwikkeld, kan ik goed gebruiken in mijn bedrijf. Door mijn solo reizen over de wereld, kan ik mij makkelijk uitdrukken in verschillende talen en zijn communicatie en organisatie twee van mijn sterke punten. Het sporten en reizen heeft mij daarnaast doorzettingsvermogen, flexibiliteit en het zoeken en vinden van alternatieve oplossingen geleerd. 

BOY WARMER

Vanaf mijn 4e loop ik al met een hamer in de hand en verkondigde ik aan iedereen die het horen wilde dat ik in de bouw wilde werken. Op mijn 15e ben ik begonnen als leerling timmerman en ben ik na enkele bedrijven bij Bellaart Bouw terecht gekomen. Tijdens het werken bij Bellaart Bouw als leerling timmerman heb ik de opleiding MBO bouwkunde afgerond. Hierna ben ik in dienst gekomen als timmerman en heb ik me opgewerkt tot voorman en later uitvoerder. Door de nauwe samenwerking en goede sfeer heeft Sebastiaan me in 2015 gevraagd als compagnon. Een spannende maar leuke fase volgde, waarin we elkaar goed aanvullen met theorie- en praktijkervaring.

In mijn werk ben ik iemand die graag problemen oplost. Flexibiliteit en hard werken om resultaat te behalen, of dit nu op de werkvloer is, op kantoor, of in de organisatie.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op het water te vinden. Ik hou van varen, kanoën, waterskiën, jetskiën en vissen. 

 

Bellaart Bouw logo
Bellaart Bouw
Slogan tekst

Bellaart bouwt waar anderen ophouden

  • Hoge kwaliteit
  • Professionele samenwerking
  • Uitgebreide technische kennis
  • Uitdaging aangaan
  • Moderne werkwijze
  • Duurzaam bouwen
  • Gemotiveerde technisch onderlegde vaklieden
  • Maatoplossingen
Bellaart Bouw logo
Bellaart Bouw

Copyright © Bellaart Bouw 1923 - 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring

Website door Designpro.nl